-->

Pagina's

vrijdag 27 januari 2012

Kaartenbakje Flow

Ook ik heb een kaartenbakje gemaakt voor de Flowkalender. ik heb van grijsboard vijf stukjes gesneden en dit in elkaar gelijmd met boekbinderslijm. Vervolgens het bakje beplakt met cadeaupapier uit een andere Flow. Het randje is zelfklevend lint met een fluweellaagje. Afgewerkt met twee kleine bloemetjes en een blingsteentje.


zondag 22 januari 2012

Plantenboekje

De kerstboom is weer de deur uit dus ik heb weer een paar nieuwe planten gekocht. Iedere plant heeft weer een andere verzorging nodig. Daarom leuk het mij een leuk idee om eigen plantenboekje te maken.

De labels zijn gemaakt van visitekaartjes. Op de voorzijde heb ik de naam geprint en een foto van de plant. Op de acherzijde staat de verzorging. Ik heb alles bij elkaar gedaan met een bijpassende bruine ring.

Stempels:
Art Journey: Smile

donderdag 19 januari 2012

Kerstkaarten opgeruimd

Ik heb mijn ontvangen kerstkaarten gebundeld in dit boekje. De kaarten heb ik in het midden doorgesneden en er gaatjes in gemaakt. Daarna het hele boekje met ringen aan elkaar gezet.

Stempels:
Art Journey: Angels, Ornament

maandag 16 januari 2012

Kaarten met 3D techniek

Ik blijf het nog altijd leuk vinden om te 3D-en. Hieronder twee kaartjes met plaatjes van Morehead en een kaartje met een zeetafereel.




vrijdag 13 januari 2012

Kaart met de restjes

In mijn vorige bericht had ik laten zien wat ik met mijn restjes had gedaan. Met één van de achtergrondjes heb ik dit kaartje gemaakt.

Het achtergrondje

Ik heb een naad voorzien van een zigzagsteek met groen garen en rondom de vorm zijn streepjes gezet met een bruine fineliner.


De bloem heb ik gemaakt door twee cirkels met schulpjes te ponsen uit oud boekpapier. Ik heb het papier vervolgens verkreukeld en bewerkt met Distress Inkt in de kleuren Mustard Seed en Tea Dye.

Stempels:
Creafine

woensdag 11 januari 2012

Opruimen van de restjes

Ik heb al mijn restjes papier eens goed gesorteerd. Ik heb bergen reepjes dessinpapier.



En deze heb ik verwerkt tot achtergrondjes om te gebruiken op een kaart.


maandag 9 januari 2012

Stropdassenkaart

In de Paper Crafts van december stond een voorbeeld van een kaart met stropdassen. Ik heb deze op mijn eigen vintagemanier nagemaakt.
De ondergrond met de noppen is gemaakt met behulp van een embossingfolder. Deze heb ik bewerkt met een paperdistresser en Distress Ink in de kleur Vintage Photo. De stropdasjes heb ik geknipt uit restjes en deze bestempeld. De letters zijn stickers. De rand onder het groene kaartje heb ik uit oud boekpapier gestanst en bewerkt met het inktkussen. 

Stempels:
Hero Arts, Magical Background

zaterdag 7 januari 2012

Vouwkaart

Het patroon van de kaart  heb ik ooit eens gehaald uit een Cards Only. Het is een kwestie van een paar insnijdingen maken en klaar is je basiskaart !

De stempel is digitaal en is van Bee Crafty.
De stempel is ingkleurd met aquarelpotloden.


donderdag 5 januari 2012

Kringloopvondsten

Deze week heb ik de kringloop weer bezocht en heb ik weer leuke spulletjes op de kop getikt.
Leuke lapjes voor mijn aanstaande lappendeken.
Stofje met bestemming nog onbekend.

Wat mooie bolletjes wol.
Een mooie oude mand om de bolletjes wol in te doen.

dinsdag 3 januari 2012

Oude techniek in een nieuw jasje

Laatst bij de kringloop had ik paar pakketjes Ornare (sierprikken) gevonden. Een aantal jaar geleden vond ik dat geweldig om te doen. Ik heb de kaarten nu een beetje aangekleed met lint en bloemen. Dan zijn ze zeker niet meer zo saai als toen !




zondag 1 januari 2012